DeHypothekenMakelaar.nl
Financieel maatwerk van Annu´teit tot Zero-bond en VerbijsterendAdvies voor uw verzekering van Auto tot Zeilboot.

        Hoe ziet uw droomhuis eruit?

Het droomhuis is voor iedereen telkens weer een heel ander huis, een zeer persoonlijke keuze dus, ingegeven door vele aspecten.
De HypothekenMakelaar noemt er eens een paar:

* Smaak, houdt u van strakke nieuwbouw, of vindt u oud met authentieke elementen mooi?
* Budget, want een eigen huis is natuurlijk een prachtige investering, maar het mag niet ten koste van alles gaan!
* Aantal gezinsleden, zoveel meer, zal bungalow als keuze afvallen en een zolder met vaste trap juist een voorwaarde zijn?
* Openbaar vervoer moet goed bereikbaar zijn als u daarvan meer afhankelijk bent.
* Scholen moeten kort in de buurt zijn voor als de kinderen nog klein zijn.
* Een garage voor uw hobby: vertroetelen van de oldtimer bijvoorbeeld?
* Weinig tuin als u geen liefhebber bent van tuinieren: een appartement misschien?

En zo kunnen we nog even doorgaan, en daarom is het zo belangrijk dat u uw wensenlijstje samen opmaakt, en prioriteiten daarin aanbrengt. Aan welke zaken zou u zeker geen concessies willen doen? Dat bespaart u wellicht een aankoop, waar u later spijt van heeft! 

Soms bestaande, maar soms nieuwbouw
Soms is het droomhuis na lang zoeken in de bestaande bouw te vinden, maar anders wijkt u uit naar nieuwbouw. Zeker als u 6% overdrachtsbelasting wilt besparen, dan is nieuwbouw natuurlijk dé tip! Als u in de vrije sector terecht kunt, dan blijkt daar ook nog eens zo'n 25% besparing mogelijk op de bouwkosten ten opzichte van de prijs die de projectontwikkelaar daarvoor vraagt! Maar of nieuwbouw 100% kan voorzien in uw droomwensen, dat moet u eerst nog wel onderzoeken, want sommige projecten zijn in een zeer strak keurslijf voor wat bouwaard en materialen betreft, informeer dus bij de gemeente en de verkopend makelaar! Ook voor nieuwbouw is De HypothekenMakelaar dus uw professionele gesprekspartner, want daar komen weer heel wat specifieke details om de hoek kijken, zoals bouwrente en rente tijdens de bouw, het bouwdepot, de Construction All Risks verzekering, en ga zo maar door! Laat u dus goed informeren, de HypothekenMakelaar is 24 uur per dag bereikbaar voor zijn toprelaties!

Zoekformulier en gratis download:
Als u beschikt over Acrobat Reader (kunt u hier desgewenst gratis downloaden) die pdf-files kan lezen, kunt u hier een zoekformulier downloaden, waarmee u zich via De HypothekenMakelaar kunt inschrijven bij makelaars. Die adverteren namelijk lang net alles: sommige verkopers willen eerst in stilte hun pand proberen te verkopen. Wellicht zit daar uw droomhuis bij?

De HypothekenMakelaar wenst u veel succes in de zoektocht naar uw droomhuis, wellicht vindt u hem HIER ?! 

 

>U kunt ons 24 uur per dag bereiken!

>Hier vindt u onze naw- en overige relevante gegevens.


Laatste update: 22/05/2019 10:35.04